Mijn leven nu

Eind 2019 ben ik met mijn gezin op reis gegaan. We gingen een ‘jaartje buitenspelen’. We vertrokken met onze caravan, vol met spullen waarvan we ze dachten nodig te hebben, 2 kindjes op de achterbank en veel zin.
Na een paar maanden onderweg raakte ik in verwachting van onze 3e. We kozen ervoor het rondtrek avontuur achter ons te laten en op zoek te gaan naar een ‘tijdelijke vaste plek’. We zijn intuïtief richting Ibiza vertrokken en daar niet meer weggegaan.
Het eiland inspireert ons, en is een heerlijke plek om op te groeien voor de kindjes. In vrijheid en onder de zon.
Ibiza kan ook de plaats zijn waar jullie samen als stel naar toe reizen om letterlijk en figuurlijk op adem te komen.

Mijn verhaal

Ik ben Sabine Wensing en ik begeleid stellen, liefdesrelaties,  in hun groei.

Opgegroeid in een ondernemersfamilie al jong geleerd om te ontdekken en te pionieren. Als (eind)verantwoordelijke in verschillende commerciële rollen heb ik jarenlange ervaring met kleine en grote organisaties en vooral met mensen. Jarenlang heb ik het gebaande pad gevolgd; een succesvolle snelle carrière, maar een onbestemd gevoel.
Psychologie, de mens en vooral de liefde hebben me altijd geboeid. Ik ging weg bij mijn werkgever want ik zag waar ik heen wilde, wat ik wilde doen. Mensen helpen zichzelf te worden (juist binnen hun relatie), richting geven en inspireren tot het behalen van waardevolle resultaten.

Hoe ik werk

Ik help mensen in contact te komen met zichzelf en dit vervolgens vorm te geven in hun relatie. Dit doe ik door het in verbinding brengen van het hoofd en het hart. We gebruiken hiervoor intensieve oefeningen die een ervaring meegeven. Ik geloof erin dat het gevoel dat ervaren wordt door zo’n oefening wordt opgeslagen in het systeem, en daarmee een verandering teweeg brengt voor de lange termijn. Jullie gaan daadwerkelijk ervaren wat je tegenkomt, en wat jullie hier vervolgens mee kunnen doen. Op deze manier ontstaat er voor beiden autonomie, authenticiteit en rust binnen de relatie.

Persoonlijk

Ik ben samen met Andrew, wij hebben 3 kindjes, Sterre, Lieve en Pepijn. Ik hou van yoga, lekker eten, de zon, dansen en dichtbij de natuur zijn.

Hoe anderen mij omschrijven

‘Sabine is een fantastische coach. Al vanaf het eerste moment wist zij de vinger op de zere plek te leggen. Zij straalt veel rust uit, waardoor je je meteen bij haar op je gemak voelt. Ook stelt zij de juiste vragen. Zij voelt intuïtief aan wat er nodig is en weet op het juiste moment oefeningen aan te reiken, waarmee je tot de kern van het probleem komt. Dankzij haar heb ik grote stappen kunnen zetten, hetgeen mij met eerdere begeleiding niet is gelukt.’

‘Warm, kundig, toegankelijk en betrokken zijn zondermeer eigenschappen die ik Sabine toedicht. Mijn persoonlijk coachingsproces bij haar was, is en blijft zeer waardevol!’

Mijn achtergrond

Na het afronden van mijn VWO ben ik naar de Hoge Hotelschool in Den Haag gegaan.
Hierna ben ik mijn carrière gestart. Als (eind)verantwoordelijke in verschillende commerciële rollen heb ik jarenlange ervaring met kleine en grote organisaties en mensen.
Tijdens mijn laatste werkervaring ‘voor een baas’ volgde ik mijn opleiding tot coach.